Vanquin

Vanquin er et legemiddel mot småmark (barneorm).


Vanquin er et reseptfritt legemiddel. Vanquin inneholder et rødt fargestoff, pyrvin, som har spesifikk virkning mot småmark (barneorm). Den virksomme substansen i Vanquin, pyrvin, dreper både småmarken og dens larver og avbryter dermed produksjonen av de smittsomme eggene. Behandlingen skal gjentas etter 14 dager for å tilintetgjøre nyutklekket mark. Hele familien bør behandles.

Les pakningsvedlegget nøye før bruk eller i Felleskatalogen

Hver tablett inneh.: Pyrvinembonat tilsv. pyrvin 50 mg, mannitol, sakkarose, natriumbenzoat (E 211), metyl- (E 218) og propylparahydroksybenzoat (E 216), kalsiumkarbonat, hjelpestoffer. Fargestoff: Rødt jernoksid (E 172). Sukkerdrasjert.

Kjøp produktet på apoteket

alt

AC3 COMFORT

Ac3 Comfort endetarmsgel til bruk ved endetarmsplager.

alt

VI-SIBLIN

Ved hard eller løs mage.

alt

ALCOS-ANAL MOT HEMOROIDER

Alcos-Anal inneholder natriumoleat og er et reseptfritt legemiddel som kan brukes av de som plages med hemoroider eller sprekker og eksem i endetarmen.

MOXALOLE

Moxalole doseposer. Til behandling av forstoppelse.

MARZINE

Marzine tabletter 50mg er reisesyketabletter som motvirker kvalme og brekninger.

DUPHALAC

Avføringsmiddel ved forstoppelse

NOVALUZID

Novaluzid er et reseptfritt legemiddel som selges på alle apotek, som raskt lindrer ubehaget. Novaluzid er syrenøytraliserende tyggetabletter som binder saltsyre i magen og reduserer dermed surhetsgraden og følelsen av ubehag. Effekten inntrer etter noen minutter. Er du gravid og plages av halsbrann i svangerskapet kan Novaluzid brukes.