DUPHALAC

AVFØRINGSMIDDEL VED FORSTOPPELSE


Duphalac* er et avføringsmiddel som inneholder laktulose og brukes ved forstoppelse og treg mage hos voksne og barn. Ved nedbrytning av laktulose dannes syrer som binder vann i tykktarmen. Volumet av tarminnholdet øker, og konsistensen blir bløtere. Effekten inntrer tidligst etter 2-3 dager og produktet er til langtidsbehandling. Det er viktig å innta et glass væske ved siden av. Kan brukes under graviditet og amming.

Duphalac er et reseptfritt legemiddel. Les alltid pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruk ikke ved overfølsomhet ovenfor noen av innholdsstoffene. Kontakt lege dersom plagene ikke bedres. Flatulens kan forekomme de første behandlingsdagene. Bruk hos barn bør være unntaksvis og under legetilsyn. Det bør tas hensyn til at tømmingsrefleksen kan forstyrres under behandlingen.

Duphalac fås i tre pakningsstørrelser og med fruktsmak. Alle Duphalac variantene kan fås på blå resept, ta kontakt med din lege.

*Les mer i Felleskatalogen


Kjøp produktet på apoteket

alt

MOXALOLE

Moxalole doseposer. Til behandling av forstoppelse.

alt

ALCOS-ANAL MOT HEMOROIDER

Alcos-Anal inneholder natriumoleat og er et reseptfritt legemiddel som kan brukes av de som plages med hemoroider eller sprekker og eksem i endetarmen.

alt

NOVALUZID

Novaluzid er syrenøytraliserende tyggetabletter som lindrer halsbrann og sure oppstøt. Effekten inntreffer etter noen minutter. Kan brukes av gravide og ammende. Novaluzid er et reseptfritt legemiddel, les pakningsvedlegget nøye før bruk.

alt

AC3 COMFORT

Ac3 Comfort endetarmsgel til bruk ved endetarmsplager.

alt

VANQUIN

Vanquin er et legemiddel mot småmark (barneorm).

alt

VI-SIBLIN

Ved hard eller løs mage.

alt

MARZINE

Marzine tabletter 50mg er reisesyketabletter som motvirker kvalme og brekninger.